Relaxzetels op maat Ieper
× Home Collectie Relaxzetels Collectie Salons Promoties Outlet Contact

Alken

Alken - Relaxzetels op maat Ieper

Het salon Alken bestaat uit een modulair systeem, waarbij de afmetingen tot op 10 centimeter nauwkeurig kunnen worden gekozen. De zittingen bestaan in vijf breedtes, namelijk 60 cm - 70 cm - 80 cm - 90 cm - 120 cm (mogelijkheid tot het creëren van een loveseat). Daarnaast kan er gekozen worden uit 3 verschillende armleuningen, waardoor u uw salon qua design er helemaal anders doet uitzien én waardoor de afmetingen nog fijner bijgesteld kunnen worden. De armleuningen zijn namelijk beschikbaar in drie breedtes: 19 cm (met houtinleg) - 23 cm (met oplegkussen) - 28 cm (blokvorm). Zowel de chaise longue als de poef is in meerdere afmetingen mogelijk, waardoor ook deze perfect aansluiten bij de rest van het salon. Naast alle mogelijke hoekopstellingen is dit model ook verkrijgbaar als zetel, tweezit, driezit, vierzit, ...

Naast de vele mogelijkheden in afwerking en maatvoering kan elke zitplaats voorzien worden van een elektrische relax met hartbalans-functie. Om optimaal van uw relaxfunctie te genieten, wordt aangeraden om deze aan te vullen met een verstelbare hoofdsteun (standaard in alle maten te verkrijgen). Ook inzake comfort kan u het salon volledig naar uw wens aanpassen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit drie zithoogtes en verschillende vullingen zowel in de rugleuning als in de zittingen.

Mogelijkheden salon Alken:

Daarnaast zijn er nog een aantal opties mogelijk mits meerprijs:

Afmetingen:

Breedte: afhankelijk van de gekozen module en armleuning.

Hoogte: 76 cm in combinatie met zithoogte 40 cm - 82cm in combinatie met zithoogte 46 cm - 86 cm in combinatie met zithoogte 50 cm. (foto hoeksalon: hoogte 82 cm in combinatie met zithoogte 46 cm)

Diepte: 90 cm

Zithoogte: 40 cm - 46 cm (model op de foto) - 50 cm

Zitdiepte: 52 cm

 

 

 

Alken - Relaxzetels op maat Ieper

Webdesign daviddesign.be